“Suitsukkeen tuoksu havahduttaa minut taas tähän todellisuuteen. Night Queen. Ulkona on syksyisen koleaa ja pilkkopimeää. Melkein samalla puhelimen ajastin pärähtää soimaan, eli lyhyt meditointi on ohi. Kello on kolme aamulla ja ensimmäinen päivä voi alkaa.”

Uudet alut ovat tärkeitä. Jopa siinä määrin, että uusien alkujen luomisen voi sanoa olevan eräs elämän päätarkoituksista. Ja varsinaisen ’elämän tarkoituksen’ on sanottu olevan se, että ihmisen elämä synnyttäisi lopulta itse itsensä.

Tämä kirjoitus on minulle uusi alku, uusi sykli. Ja tänään käynnistynyt prosessi on ilmeisesti tuo edellämainittu ”synnytys”.

Viime vuonna jalo tarkoitukseni oli aloittaa (jo silloin pitkään pitkittynyt) vapaaotteluhaasteeni toden teolla. Homma meni kuitenkin niin, että loppuvuosi 2015 meni epäsäännöllisesti puoliteholla treenaillessa ilman tavoitteisiini tarvittavaa fokusta. En ollut lainkaan ennakoinut tai ottanut huomioon sitä, että lapsuuden traumojen tarkoituksellinen nostaminen alitajunnasta tietoisuuteen, ja yritys käsitellä niitä, ei hoituisi vain ”siinä sivussa” treenin ohessa. Aloin tajuta, kuinka laajasta muutoksesta tässä onkaan kyse ja sain hieman esimakua siitä, kuinka haastavaa pelkojeni kohtaaminen tulee olemaan. Aikaa ja energiaa kului perimmäisten motiivieni selvittämisessä itselleni, sekä oman sydämeni kuuntelun opettelemisessa.

Puolivillaisen alun jälkeen asiat lähtivät etenemään, kunnes suunnitelmat räjähtivät taas käsiini yllättävän kannabispuolestapuhujan pestini myötä.

Kuluneesta vuodesta muodostui siis vaihe numero nolla; ensimmäinen askel ennen ensimmäistä askelta ja kenties se tärkein niistä kaikista; VISUALISOINTIVAIHE. Tänä aikana MMA- eli vapaaotteluhaaste sekä uusi kutsumukseni kannabistiedottamisen parissa ovat jalostuneet nykyisiin muotoihinsa, joten vuosi meni kaikkea muuta kuin hukkaan.

KUTSU + PIENI HAASTE

KUTSUN JOKAISEN seuraamaan tätä matkaani häkissä käytävään otteluun, sillä uskon että tässäkin tapauksessa itse matkasta tulee ainakin yhtä tärkeä kuin päämäärästä. Samalla HAASTAN SINUT tekemään jonkin konkreettisen teon, olkoon vaikka kuinka pienen tai symbolisen, joka vie elämääsi juuri sinun haluamaasi suuntaan. Edes hitusen.

Pelkkä muutoksen visualisoiminenkin riittää. Pääasia että otat jonkin tietoisen askeleen oikeaan suuntaan – edellyttäen että suunta on sinulla tiedossa. Jos oikea suunta elämällesi ei ole vielä selvillä, ensimmäinen askel on pysähtyä kuuntelemaan sydäntäsi.

Pyrin dokumentoimaan matkaani mahdollisimman säännöllisesti, elävästi ja usein, omaa kroppaani ja elämääni laboratoriokokeena käyttäen. Treenin, ravinnon sekä vapaaottelun lisäksi tulen höystämään salipäivityksiä omilla ajatuksillani ja kokemuksillani motivaatiosta, ihmissuhteista, terveydestä, mielen rauhoittamisesta, tahdonvoimasta ja vaikka mistä.

Saatat siis vahingossa jopa tutustua minuun hieman.

Kyseinen ovi heiluu tietysti molempiin suuntiin, ja lukisin erittäin mielelläni mielipiteitäsi ja kokemuksiasi jokaisen blogikirjoituksen lopussa olevan kommenttiosion kautta!

LOPPU: ALOITETAAN

Näen harvinaisen selvästi sen, että kaikki aiempi elämässäni on ollut eräänlaista taustatyötä tätä tilannetta varten, joten heittäydyn muutosleikkiin täysillä ja annan kaikkeni, jotta jälkeenpäin ei jää mitään jossiteltavaa. Uskon vakaasti, että olemassaolo on silkkaa tahtotilaa ja tässä koko touhussa on kyse siitä, että todistan sen itselleni.

Mitään takeita mistään voitokkaasta triumfista elämän aallonharjalla minulla ei kuitenkaan ole. En tiedä lainkaan, mihin tämä minut vie tai missä päin maailmaa olen tai millaista elämää vietän vuoden päästä. Tiedän vain sen, että olen nyt juuri siinä missä minun kuuluu ollakin. Muuta tietoa en oikeastaan tällä hetkellä tarvitsekaan. Se, mitä kohdallani tulevien kahdentoista kuukauden aikana (ja sen jälkeen) tapahtuu, on vain ulkoista seurausta sisäisen perspektiivin muutoksesta.

Lopuksi suosittelen sinua tilaamaan ilmaisen uutiskirjeeni, sillä sitä kautta pysyt parhaiten kärryillä MMA-haasteesta, bändieni tuotoksista, tulevasta kirjasta ja kaikesta muustakin missä olen mukana. Ja tulen kyllä keksimään kaikkea kivaa spesiaalia uutiskirjeen tilaajille.

Erittäin lämpimästi tervetuloa seuraamaan yhden ihmisen matkaa kohti vahvempaa kehoa, hyvinvoivaa mieltä, tasapainoista ravintoa, kirkasta tulevaisuutta ja murtunutta nenää.

 

Enter freely of your own will and leave some of the happiness you bring,
T.

Pin It on Pinterest