TREENI- JA RAVINTOPÄIVÄKIRJA

Torstai 1.9.2016

Uni: Organisoin kaikkia to-do-listojani myöhään edellisiltana, ja kuinka ollakaan, lopulta yksi pitkä haukotus sai toimittaa yöunien virkaa… eli tää osa-alue ei lähtenyt ihan optimaalisesti käyntiin.

Energiataso / fiilikset heti herättyä: Herättyä? Mitä se on?

Paino aamulla: 82,4 kg

 

AAMUPÄIVÄ

Meditaatio: Aikoinani Bangkokissa huomasin, että minulle otollisin aika meditoida on aamuisin heti herättyäni; ennen päivän asioiden mieleen tunkeutumista, ennen facebookkien ja kalenterien hälytyksiä. Koska en kuitenkaan nukkunut viime yönä lainkaan, niin tämähän ei tietenkään pätenyt tänä aamuna. 🙂 En ole myöskään meditoinut aikoihin, joten rauhattoman mieleni tuntien olen aloittanut päivittäiset meditoinnit 5 minuutin pituisilla pyristelyillä.

Aamutreeni: TODELLA kevyttä varjonyrkkeilyä 10 x 2 minuutin erissä, minuutin erätauoin. Tarkempi treeniohjelma tulossa seuraavien päivitysten mukana. Tämän viikon aikana nostan intensiteettiä tasaisesti niin, että maanantaina voi jo vähän enemmän koittaa hikoilla.

Aamupala: Vihersmoothie, aamukahvi x 2. Ruokavalio vaihtui alkuviikon sokeriövereistä ketogeeniseen. Loppuviikko pientä paastoa ja glykogeenivarastojen tyhjennystä, kirjoitan enemmän ravintosuunnitelmastanikin seuraavien päivitysten mukana.

 

ILTAPÄIVÄ

Iltapäivä”treeni” (Farm Survivor Workout): Hautausmaalla hautakiven siirtelyä ja vääntelyä + landella polttopuiden kantamista ja sahaamista… okei okei, tunnustan! Moottorisahalla sahasin.

Iltapala: 2 x Habanero-makkaraa + 2 kpl nektariineja + vettä.

IMG_3350_web

Kuvan glögi ei liity tapaukseen.

1948 HRS – Savossa, suvun mailla

Olipahan ihme päivä. Semi-makaaberien hautausmaan multatsembaloiden värittämä kiirehäsellys. Tulin juuri saunasta, ja parranajon jälkeen vuorossa on staattinen venyttely ja sitten NUKKUMAAN! Uneton viime yö tietysti nukuttaa jo pohjalla, mutta on minulla ollut ikävä tätä fyysisen rasituksen aiheuttamaa väsymyksen tunnetta lihaksissa ja koko kropassa…

Saa tosin nähdä onko ikävä enää viikon, parin päästä.

Mutta kaiken kaikkiaan minulla on loistofiilikset, sillä tätä olen odottanut ja pitkään! Olen vaan niin poikki, että saan iltalukemista ahmittua varmaan kokonaista puoli sivua (Graham Hancock: War God: Night of the Witch). En jaksa edes laskea noita ravintosisältöjä kuin vasta huomisaamuna.

Sleep tight, don’t let the bed bugs bite. Huomisiin.


Päivän kalorit & ravintoarvot

Syödyt kalorit: kcal (Lasken nää vasta huomisaamuna.)

Proteiinit: g (Lasken nää vasta huomisaamuna.)
Hiilihydraatit: g (Lasken nää vasta huomisaamuna.)
Rasvat: g (Lasken nää vasta huomisaamuna.)

Lisäravinteet:

Vihersmoothie + 3 litraa vettä: Check.

 

Pin It on Pinterest