Onpas eilen ja tänään ollut erikoinen päivä.

Olen ollut tämän asian kimpussa käytännössä tauotta siitä lähtien kun intuitioni – tai mikä lie egoistinen sensaatiovainuni – minut varhain torstaiaamuna klo 01:45 herätti.

Eilinen päivä kiteytyy hyvin Twitter-aikajanallani, jossa ensin Jari Sarasvuo toteaa Savon Sanomien tehneen ylilyönnin. Tämän luettuani huomasin että Savon Sanomilla on sittenkin Twitter-tili (en löytänyt sitä aiemmin kun en tuota alaviivaa hoksannut). Noh, se ihme jäi löydöstä huolimatta näkemättä koska minut olikin sieltä jo SS-tyyliin blokattu eli estetty koska kannabisfriikki.

Aiemmin torstaina, pian blogini heivaamisesta aiheutuneen kritiikin vuoksi Savon Sanomat sulkivat Facebook-seinälleen kirjoittamisen. Siis kaikilta, ja kiinni on pysynyt siitä asti. Ja jyräsivät KAIKKI lukijoidensa kirjoittamat postaukset sileäksi. Ja blokkasivat jokaisen joka heille edes mainitsi toimittajansa Asta Tenhusen kirjoituksista. Ööö, tuota… #EINÄIN. Yritinkin heitä tänä aamuna PR-asioissa hiukan neuvoa (lue ilmaiset vinkkini tästä).

Sitten kansankiihotusta: Interaktiivinen palautelaatikko suoraan SS-digipäällikölle löytyy tämän linkin takaa. Pienen salapoliisityön jälkeen sinulle varmaan valkenee kenelle palaute tulee päsäyttää.

Niin ja jopa joulupukkikin tuomitsi Savon Sanomien sensuuriteon, ennen itse sensuroiduksi joutumistaan.

Screen-Shot-2015-11-19-at-21.04.51

Pienen Photoshop-duunailun lisäksi miltei koko perjantai on mennyt näiden sivujen kommentteihin, viesteihin, Twitterin lirputuksiin sekä FB-sivuni ja -profiilini kommentteihin vastailussa, ja vielä on osa viesteistä lukematta. Taisin minä tosin eksyä surffailemaankin siinä välissä. Huomasin että pitkin viikkoa olen saanut myös naamakirja-profiilini ”other”-kansioon viestejä tästä… hups. Koitan päästä ajan tasalle tämän illan aikana! Aargh!

City-lehden etusivulla uutinen sorsimisestani on pojottanut eilisestä asti otsikolla ”SAVON SANOMIEN KANNABISSENSUURI EI OLE TÄTÄ PÄIVÄÄ” ja se on lehden luetuin, kommentoiduin ja suosittelemin uutinen ainakin pariin päivään.

Rumban etusivulla komeileva ”Suomalaismuusikon suosittu blogi sensuroitiin kannabismyönteisyyden vuoksi” näyttäisi olevan heidänkin verkkolehtensä ylivoimaisesti jaetuin uutinen parin viime päivän ajalta. Tietoa vääryydestä auttoi jakamaan myös itselleni tuttuakin tutumpi Infeno-lehti omilla Facebook-sivuillaan. (Välikevennyksenä aiheeseen täysin liittymätön linkki JUURI sinulle, nimittäin viimekeväiset ruokareseptini Infernon kokkipalstalla.)

Raivotautisen mullikan tavoin delete- ja block-nappeja tallova sanomalehti ei onnistunut vaientamisessani: kirjoitustani mulkaistiin täällä eilen melkein 14 000 kertaa.

Savon Sanomat, miten meni noin niinku omasta mielestä?

Saan jatkuvasti yksityisviestejä ja anonyymejä maileja jotka ovat pullollaan positiivista kannustusta, ilmaista konsultaatioapua sekä kullanarvoista lähdemateriaalia tutkimustuloksiin jne… olkoon kornin kuuloista mutta en osaa muuta sanoa kuin KIITOS. Kiitos aivan jokaiselle, kirjeeni lukeminen toteuttaa jo itsessään agendaani eli tietoisuuden lisäämistä kannabiksesta.

Vaikka mediakohu asiasta varmasti kohta hiipuu, vastarintamme on vasta alkanut. Voit värväytyä vihreän lohikäärmeen prikaatiin olemalla aktiivinen some-sissi tunnollisten tykkäysten muodossa… mutta jos halajat kannabis-kenraaliksi niin minä sanon että jakakaa, jakakaa, jakakaa näitä juttuja.

Seuraava tiedote sähkötetään täältä päämajasta viikonlopun aikana.

T.

 

Lisää uutisointia aiheesta:

http://juhopalmroos.puheenvuoro.uusisuomi.fi/206827-ss-ei-tykkaa-sananvapaudesta

http://www.marjaana.fi/savon-sanomat-ampui-huumesodan-mainilan-laukaukset/

http://www.marjaana.fi/savon-sanomat-poisti-suositun-kannabisblogauksen/


Värväydy Vihreän lohikäärmeen some-sissiksi

Sähkötä lennätinviesti päämajaan

Lue lisää Savon Sanomien kannabis-kohusta

Pin It on Pinterest