VAPAAOTTELU

MMA, TREENI, MOTIVAATIO

 

Tervetuloa KARHUNEN INC. -kirjallisuuden pariin. Rakennan tähän osiota tulevia kirjajulkaisujani varten, samalla kun teen sivuston ulkoasuun ja sisältöön parannuksia. Pyrin tässä osiossa minimalistiseen, ns. ”lukijaystävälliseen” ulkoasuun typografian, sommittelun ja väripaletin suhteen. Tällainen nysvääminen on itselleni muutenkin mukavaa sunnuntaipuuhastelua, kun työaikana ei ole ylellisyyttä ehtiä korjaamaan tai parantelemaan pienenpieniä yksityiskohtia.

“90% of success is just showing up.”
-Woody Allen

Kirjoitan siis verkkolehden uutisten, musiikkisanoitusten ja useiden blogien lisäksi kirjaa parhaillaan käynnissä olevasta elämänmuutoshaasteestani. Lisäksi kirjoitan myös novellia sekä romaania, joista novelli julkaistaan ensin.

Novelli on ikään kuin ”single”-julkaisu ennen täysipitkää albumia – paitsi että sinkkubiisi ei esiinny itse levyllä, vaan on eräänlainen lyhyt johdanto pidempään tarinaan.

Lisäilen tänne tietoa ja kuvagallerioita aiemmista ja nykyisistä yhtyeistäni joulukuun aikana. Ennen sitä täältä löytyy ainoastaan keikkakalenteri, jonka päivitän myös ennen vuodenvaihdetta.

Aktiiviset bändit:
”LOA: THE VOODOO PROJECT” (työnimi, tulossa)
FORGOTTEN HORROR
DEATHCHAIN
TRUE BLACK DAWN

Bändit, joissa en enää soita:
JESS AND THE ANCIENT ONES
FLAME
URN


“Music is the mediator between the spiritual and the sensual life.”

― Ludwig van Beethoven

Pin It on Pinterest

Tilaa KARHUNEN, INC. uutiskirje

Saat silloin tällöin sisäpiirin tietoa bändeistäni, MMA-treenaamisesta, tulevan novellini sekä kirjojeni sisällöstä ja vaikka mistä muusta. Lisäksi uutiskirjeen tilaajat saavat alennuskoodeja kaikkiin THE DRAGON HOUSE -verkkokauppoihin.

Onneksi olkoon, uutiskirjeen tilaus onnistui!