Minäkö tappelemaan häkissä?

Kyllä vain! Kunhan saan aikaiseksi, niin kirjoitan tähän lisää haasteesta ja kaikesta siihen liittyvästä. 🙂

Kuten koko sivusto, niin myös tämä vapaaotteluosio on parhaillaan remontin alla, joten linkit rupeavat toimimaan ja sisältöä tulee lisää käytännössä päivittäin.

OSSSSSSU!

MMA-BLOGGAUKSET

Samat kirjoitukset löytyvät myös etusivulta, tässä siis ainoastaan vapaaotteluaiheiset bloggaukset.

Päivä 0 – Jäähyväiset menneelle

“Muista et osa hienoimmist saavutuksist on saanu alkunsa lähes mahdottomissa olosuhteissa.” – Arman Alizad 2030 HRS – Kuopio Illan energiatasot: Aivan paskat. Illan mieliala: Hyperuupunut, ylirasittunut, stressaantunut mutta onnellinen. Kädet tärisevät pitkittyneen...

Elämäni tärkein päätös ravinnon suhteen

Suurellinen otsikointi blogissani jatkuu, ja aivan oikeutusti. Asiaan. Vaikka minulla on nälkä, voin suorastaan pahoin kun ajattelenkin sitä moskaa, mitä jääkaapista tällä hetkellä löytyy. Minusta tuntuu kertakaikkiaan siltä, että ei ole mitään järkeä pyrkiä fyysisen kuntoni tai tavoitteideni kanssa mihinkään, ennen kuin tämä ravintoasia on oikeilla raiteilla. Köyhyydestäni johtuen joudun kiltisti syömään jääkaapin ensin tyhjäksi, mutta sen jälkeen joka ikinen asia, minkä syön taikka juon, joutuu läpäisemään hyöty/haitta-kiirastulen ja kaunistelemattoman ravintoarvojen tarkastelun.

Pin It on Pinterest