KANNABISKESKUSTELU SUOMESSA: Sensurointia kaikille eikä kenellekään

Oi minun veljeni, olenko siis säälimätön? Mutta minä sanon: mikä kaatuu, sitä pitää vielä sysätäkin!

Ja jota ette opeta lentämään, se opettakaa -nopeammin putoamaan! –

Tämä pätee kieltolain kanassa.
Kielletään saman tien kaikki niin on ihanaa. Sitten ollaan kaikki onnellisia ja kaikki ongelmat häviää taikaiskusta.

Pähkinäallergiaan voi kuolla. Pähkinät siis laittomiksi.

En tykkää kaurapuurosta, se tulisi kieltää kaikilta.

Hunajaa en voi syödä, se on riittävä syy että välitetään nuorista.

Kielletään ystävyys, sillä siitäkin voi joku saada pahan mielen lopulta.

Kielletään elämä kun sehän se on parasta huumetta. Eli kyseessä on huume, joka johtaa kuolemaan.

Liika suola on pahasta, joten suola kaikissa ruoissa tulee kieltää ja kaikki suolan perään itkijät linnaan vaan. Tai saunan taakse.

Kielletään kaikki niin kauan, että maailmassa ei ole jäljellä mitään muuta kuin muutama savolainen vanha jäärä ja suojatyöntekijä.
Sen verran voin kertoa, Suomen kannabis-taistelun etukiilassa olevana, että olen saanut sen verran taustajoukkoja ja alan huomaamaan, että muutos on oikeasti tulossa nopeammin kuin itse uskoinkaan. Arvelin täysin utopistisen optimistisen arvion olevan 5-15 vuotta täydelle laillistamiselle. Mutta maailmalla tapahtuva muutos on kiihtynyt niin nopeaksi.

Ihmiskunta meni kesän 1969 jälkeen häpeälliseen taantumaan ja kieltolain. Viime vuosina on jatkettu siitä mihin jäätiin ja psykedeelejä tutkitaan taas. Länsimainen yhteiskunta ei ollut vielä 60-luvulla valmis muutokseen, mutta nyt se on. tällä välillä vaikutteita on tullut Idästä, kuten zen ja jooga.

Keskustelupalstoilla paperimiekkojaan kalisuttavat jääräpäät eivät ole perillä mistään muusta kuin siitä, että ovat tottuneet saamaan haluamansa epäkohteliaalla käytöksellä ja mitätöimällä toisen osapuolen.

Tämä ahdasmielisyys ja paremmuuden tunne tulee kotoa. Vanhemmat ja koulu ovat opettaneet että ”älä kyseenalaista lakia, älä kyseenalaista vaan TOTTELE ajattelematta. Tee töitä, juo viinaa, kuole sydänkohtaukseen ja pieksä akka ja pennut siinä välissä” . Oma sekä vanhemmat sukupolvet on jo menetetty rahan vallalle, mutta panostetaan nuoriin niin että heillä on henkiset eväät tehdä tästä pallosta parempi paikka heidän lapsilleen.

Tälle Vihreä Lohikäärme pistää lopun Suomessa. Nyt on näille jäärille sellainen vastus, joka jyrähtää takaisin.

Olen jo kuukausia odottanut, missä olisi edes joku kieltolain kannattaja jolla olisi edes hieman haastetta argumentoinnissa… olen varmaan yksi tämän hetken Suomessa saavista, minulle tulee valtava määrä anonyymejä kannustusviestejä ja toistaiseksi tilanne on se, että yksinkertaisesti kieltolain puolustajilla ei ole .

Ei ole argumentteja, koska asia on selkeä oikeusmurha ja kuuluu kylmän sodan historiankirjoihin.

Ja monella on se että päihdeongelmainen kylähullu saa kiihkouskovaisuus-kohtauksen ja . Tällaiselle ihmiselle ei sovi päihteet, eikä Internet.

Huomenna menen kylään Jussi Ahteen kanssa podcast-lähetykseen, ja siitä tulee toivottavasti sellainen kiila mikä aloitti lopun kieltolaista Suomessa

Kuka määrittelee ”pään sekoittamisen”? Ottaen huomioon psykedeelien pyhän aseman läpi ihmiskunnan ja erilaiset järjestelmät JOKAISESSA kulttuurissa, … onko jooga, meditaatio kaikki vaan ”Pään sekoittamista”?

Voi kun olisi noin yksinkertaista vain määräillä muita mutta se meininki ei enää nykyaikana toimi. Vielä toimi 80- ja 90-luvuillakin.

Kuka SINÄ olet sanomaan muille mikä kenelle on parasta?

Tuntuu että savolaisuudessa ja suomalaisuudessa ollaan ylpeitä siitä, että ollaan itsepäisiä siihen asti että järki ja äiti luonto itkee, kivuista kärsivät ja MS-tautipotilaat kärsivät, nuoriso kärsii ja voi pahoin.

Pääasia että saan kieltää joltain jotain.

Nuorilla ei väliä, niistä ”huoli” on vain tekopyhyyttä kun samalla miljoonat eurot ohjataan verotuloista (mm. Colorado käyttää osan kannabiksesta saatavilla valtavista verotuloista suoraan koulutusjärjestellmään) valtion kassasta järjestäytyneelle rikollisuudelle.

Ihan sama mitkä faktat ovat, kunhan saan mölistä ja kieltää ja olla parempi kuin muut.

Kannabisviha suomessa on vain xenofobiaa eli samaa juntteutta kuin ulkomaalaisviha.

Mutta ei. Kun viina riittää niin sillon kaikki pitää kieltää. Ihan sama kärsiikö joku sairauksista, ihan sama tulisiko hurjat verotulot valtiolle, ihan sama.

Kun vaan ”Juu juu höpö höpö 70-lvulla se oikea tieto on”

Siis Kuopio: Mitä ihmettä!? Olen asunut yli 10 vuotta kotikaupungistani poissa – ja tästä ajasta yli puolet ulkomailla – ja tässä välissä maailma on muuttunut.

Mutta Kuopio ei. Ulkomaailmasta katsottuna tämä touhu on suorastaan kivikautista ja jälkeenjäänyttä.

En tiedä missä muualla, kenties amerikkalsiten uskonlahkohen piirissä, oltaisi YLPEITÄ siitä että on tyhmä ja että on kapea asenne

LÄÄKEKÄYTTÖ, ”VIIHDEKÄYTTÖ”: IHAN SAMA, JOKAISELLA TULEE OLLA OIKEUS NAUTTIA KANNABIKSEN EDUISTA. Tämä ”lääke” ja ”viihde” jaottelu kertoo vain mustavalkoisesta ajattelusta.

Itselleni siihen mustavalkoisuuteen tuli ne miljardi harmaan sävyä jo teini-iässä ja onkin hassua, kuinka suojattua elämää nämä yli 60-kymppiset ovat eläneet kun maailmankuva on kuin keskiajalta.

Matkailun kautta, ei siis turistikohteissa viinaralli, voisitte havahtua huomaamaan että maapallo onkin pyöreä eikä litteä, ja että tämä Savon sankareiden juntteus on todellinen vähemmistö ja että maailmassa on erilaisia tapoja ajatella asioista, EIKÄ sinun mielipiteesi ole ainoa oikea.

Jos ajatusmaailmasi ja oma identitieetti perustuu sille , kuinka paljon puututaan muiden asioihin ja tekemisiin, niin kannattaisi

Näille vatipäille: Jos ei kiinnosta lukea, jos ei kiinnosta oppia uutta, jos ei kiinnosta keskustella, niin KANNATTAISIKO pysyä poissa KESKUSTELUpalstoilta? Suomi24.fi on parempi paikka jos haluaa vaan apinamaisesti mölytä omaa totuuttaan.

Kyllä kannabiksella voi lääkitä itseään ihan ilman lääkärin reseptiäkin.

Kieltolain kannattajissa on paljon sellaisia, ketkä huomaavat että elämä menikin ohi ja sen olisi voinut elää paremmin. Olisi voinut elää ja rakastaa eemmän. Loppuajasta nauttimisen sijasta keskitytään katkeruuden ja vihan levittämiseen ja siihen, että muilta saadaan myös elämänilo vietyä.

Siihen pohjaa kieltolain kannatus. Kaikki ”isoisä tiesi faktat kannabiksen haitoista jo 20-luvulla ja mitään keskustelua ei tarvita)”
Hieno asia ja toivonkipinä on, että tilanne muuttuu ja tämä hulluus ei enää kestä montaa vuotta. Valmistuttuani psykologiksi uskon, että voin käyttää kannabista laillisesti aivan kuinka tahdon, myös SUomessa. Psykedeelit ovat käytössä terapian tukena ja Ayahuasca tulee räjäyttämään potin lopullisesti. 🙂

Tämä sota tulee olemaan muutaman vuoden päästä ohi, ja voittajana tulee astumaan esiin TIETO, TOTUUS ja KANNABIS.
”Missä onkaan salama, joka nuolisi teitä kielellään? Missä on hulluus, jolla teidät olisi rokotettava?”
Miksi Kari ja muut ette halua keskustella? Tarkoituksella olette noteeraamatta kaikki järkisyyt ja perustelut, ja kiukuttelevan pikkulapsen tavoin vain yritätte sabotoida kaiken asiallisen ajatustenvaihdon? Onko tämä teidän mielestä vaan joku hiekkalaatikko missä pitää pelleillä, kun ei lapsena saanut tarpeeksi leikkiä? Tai no, havainnoillistuu se että lapsiksi sitä muututaan vanhetessa.
Nitszche jatkaa Oi minun veljeni! Keiden taholta uhkaakaan suurin vaara kaikkea ihmis-tulevaisuutta? Eikö hyvien ja vanhurskaiden taholta?
– niiden näet, jotka puhuvat ja sydämessään tuntevat: ”me jo tiedämme, mikä on hyvää ja vanhurskasta, ja meissä jo on se; voi niitä, jotka tässä vielä etsivät!”

Luovaa he enimmän vihaavat: sitä joka särkee tauluja ja vanhoja arvoja, rikkojaa, – häntä he sanovat rikoksentekijäksi.

Pin It on Pinterest

RELIGION: DISCIPLINE

A companion to the Crucible Major series. Thoughts about life, perseverance and discipline.

“For a man to conquer himself is the first and noblest of all victories.” —Plato

You have Successfully Subscribed!