Olen nyt siis 34-vuotias ja edessäni on sekä fyysisesti että psyykkisesti rankin urakka, mihin olen ikinä ryhtynyt (tai joutunut). Odotan erittäin suurella mielenkiinnolla missä mennään joulukuussa 2016 ja miten olen näistä itselleni asettamista haasteista selvinnyt.

Jatkoa ajatellen päätin jakaa sivuni kokonaan suomen- ja englanninkielisiin osioihin, ja oletkin nyt uusilla suomalaisilla kotisivuillani… tättädää!

Tavaraa tulee tänne Suomi-osastoon lisää sitä mukaa kun ehdin sitä kirjoittamaan ja koodailemaan. Koittakaa siis kestää hiukan puutteellisia bändi-, keikka-, biografia jne. -osioita vielä hetki, jo tämän vuoden puolella pitäisi näyttää valmiimmalta ja pieniä lisäyksiä tulee tänne päivittäin.

KANNABISPALLOEFEKTI

Tänä aamuna herättyäni miltei romuna oleva iPhone 4 -älyluurini mesosi Facebookissa tapahtuneen paljon eilisillan jälkeen, ja pian huomasinkin että Jussi Ahde oli maininnut minut ja Vihreä Lohikäärme -vastarintaliikkeen aloittaneen kannabis-kirjeeni Savon Sanomille Uuden Suomen blogissaan. Kirjoitukseni inspiroimana Ahde kirjoitti avoimesti päihdeongelmistaan ja ko. kirjoituksesta ovat uutisoineet tänään ainakin sekä Iltalehti, MTV, Voice.fi ja Me Naiset (Iltalehti julkaisi jutun myös painetussa lehdessä).

Voit lukaista Jussin kirjoituksen tästä linkistä:
http://jussiahde.puheenvuoro.uusisuomi.fi/208357-kannabis-huumeet-ja-masennus

Lumipalloefekti siis jatkuu ja viime viikon ollessa hiukan hiljaisempi, tällä viikolla vastarinta tulee iskemään jälleen! Jos kannabis on mielestäsi turhaan pannassa ja haluat siirtyä sanoista tekoihin, tai jos tahdot pelkästään seurata kannabis-vallankumousta aitiopaikalta, värväydy vastarintamme some-sissiksi sähköttämällä päämajaan täältä.

Operaatio INDICA eli suomalaisten omia kertomuksia ja kokemuksia lääkekannabiksesta sijaitsee omalla sivustollaan täällä.

EXTREME-MATKA OMIIN PELKOIHIN

Kannabiksen lisäksi toinen asia mihin Suomessa liittyy paljon ennakkoluuloja ja vääriä käsityksiä on vapaaottelu eli MMA. Vaikka et urheilusta tai kamppailu-urheilusta pitäisikään, suosittelen lämpimästi sinua lukaisemaan tämän alun perin Savon Sanomien sensuroimassa blogissani julkaistun kirjoituksen.

Tämäkin tuherrus sai parissa päivässä tuhansia lukukertoja, ja oli itse asiassa blogini luetuin kirjoitus ennen aiheuttamaani hamppupolemiikkia:

TAISTELUFILOSOFIAA: Jokaisen pimeä puoli

Matkaan juuri hypänneille, tässä vuoden mittainen tulikokeeni pähkinänkuoressa: Tavoitteeni on käydä yksi MMA-ottelu häkissä ja selvitä siitä hengissä. Isoin haaste on päästä fyysisesti sekä henkisesti riittävän kovaan kuntoon ja sisäistää jumalaton määrä tekniikoita jotakuinkin automaattisiksi reaktioiksi.

Tutustu syvemmin MMA-tulikokeeseeni täällä ja seuraa matkaani The Metal Triben Facebook-sivuilla.

Vaikka teen tämän silkasta rakkaudesta mielestäni maailman hienoimpaan urheilulajiin, päätavoitteeni on kuitenkin omien pelkojeni kohtaaminen, niiden voittaminen ja ihmisenä kasvaminen. Ja se, että nenäni säilyisi murtumatta.

Treeni- ja ravintopäivityksien lisäksi kirjoitan myös taistelufilosofiaa eli näkemyksiäni vapaaottelusta ja kamppailulajeista yleensä. Tämä kaikki tapahtuu sivustollani Vihreän lohikäärmeen “naapurissa”, joten lukekaa kannabisfriikit myös näitä jos urheilupsykologia, terveellinen ravinto, treenaus tai oman suorituskyvyn optimointi kiinnostaa.

Niin ja mainitaan nyt vielä että kirjoitan tästä matkastani myös suomenkielistä kirjaa, josta kailotan kyllä lisää myöhemmin.

KAHDEN RINTAMAN SOTAA KOHTI

Olen nyt MMA-tulikokeen puolivälissä ja kannabis-vapaustaistelun alussa. Bändihommien lisäksi nämä kaksi asiaa tulevat olemaan ne rintamat joille omistaudun täysin tulevaksi vuodeksi.

Huomenna astelen Slussenista Viking Linen onnelliseen satamaan ja kohti hirvittävää työmäärää, jokapäiväistä äärimmäistä fyysistä rasitusta ja isoa liutaa kysymysmerkkejä. Käyn tulta päin pää kylmänä ja jalat maassa, sillä en ole kummassakaan taistelussa yksin. MMA-tulikokeessa minulla on tukenani Euroopan paras MMA-sali Allstars Training Center ja kannabis-vapaustaistelussa mukanani on kasvava joukko valehteluun kyllästyneitä suomalaisia.

Ja molemmilla rintamilla salaisena aseenani on säännöllisten kahdeksan tunnin yöunien ja viherpirtelöiden tuoma raudanluja FOKUS.

 

Glögin tuoksuisin synttäriterveisin,

Tuomas
Vapaustaistelija, taistelufilosofi

 

PS. Suokaa anteeksi tämän kirjoituksen sini-vihreä ulkoasu, poikkeuksellisesti tämä on sekä Vihreän lohikäärmeen ja The Metal Triben uutisvirroissa ja sivun koodi meni asiasta hieman hämilleen. 🙂

RELIGION: DISCIPLINE

A companion to the Crucible Major series. Thoughts about life, perseverance and discipline.

“For a man to conquer himself is the first and noblest of all victories.” —Plato

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest