Minulla on tunne. En tiedä kuinka paljon tästä tunteesta on vain sitä, että seuraan asiasta tapahtuvaa uutisointia enemmän, mutta musta tuntuu että lääkekannabiksen käytön yleistäminen ja jopa kannabiksen täydellinen laillistaminen saattaakin tällä vauhdilla ajankohtaisemmaksi kuin olen arvellutkaan. Teemme parhaillaan muutosta, jonka historia tulee muistamaan ihmisoikeuksia ja vastaan. ja tästä vapaussodasta saamme olla myöhemmin ylpeitä! My

Eilen minulle tuli ahdistuksen puuska, jota ihmeteltyäni tajusin mistä on kyse.

Tämä aihe on myös sellainen, mikä on tuottanut itselleni suunnattomasti tunnontuskia ja huonoa omaatuntoa, vaikka kukaan muu ei mitään pahaa minusta ajattelisikaan. Oli miten oli, sellaisen paineen alla ei ole hyvä olla kroonisesti.

Kirjoitin tästä samasta aiheesta päivityksen jo viime vuoden puolella, mutta poistin sen lopulta. (Harmi sinänsä, että en voinut käyttää aiempaa kirjoitustani runkona tälle, heh) Jotenkin tuntuu että joku saattaa ajatella asiani diivailuna. Tai sitten on kyse siitä että en itse arvosta itseäni tarpeeksi. Minun on oikeasti vaikea puhua tästä, jos tietäisitte kuinka vaikeaa, ymmärtäisitte varmasti myös sen että tämän asian muuttaminen/korjaaminen on PAKKO tehdä.

Ajattelin että ”paskat, tässä on kyse vain siitä että tahdonvoimalla saan itsestäni rutistettua yli-ihmimillisen fokuksen ja työtehon”. Tämä on ollut aiemmin elämässäni resepti katastrofiin ja sen takia tajusin eilen, että minun on pakko korjata tämä rakenne nyt, eikä sitten kun on liian myöhäistä.

Kyseessä on niinkin harmiton asia kuin viesteihin vastaaminen.

VÄLIOTSIKKO

Minulla on kymmeniä ja kymmeniä vastaamattomia Facebook-yksityisviestejä joista pisimmät ovat tuhansia sanoja pitkiä, joita en ole ehtinyt edes lukea. Sähköpostiluonnos-pinoni on niin valtava että en ilkeä edes sanoa, ja vanhimmat lukemattomat/vastaamattomat mailit ovat jostain ajanlaskun alun tienoilta. Bändi- ja muiden lukuisten juttujen lisäksi Vihreän Lohikäärmeen viestejä on tolkuton määrä lukematta.

Sekaan menevät kaikki satunnaisista viesteistä tutuiltani joista kuulen harvoin, tärkeät asiat, itselleni tuntemattomien ihmisten sairaskertomukset- ja elämäntarinat.

Jatkuva stressi ja tieto siitä, että moni tärkeä asia on myöhässä, syö voimavaroja ja heikentää elämänlaatua. Tämä asia on myös alkanut näkyä jopa niissä määrin, että . Avoin keskustelu yksityisen sijasta ja Asiaamme vie

Jo pelkkä Ruotsi-Suomi -siirtymisen aikana asiat alkavat kasautua niin, että kaavailemani lepo/palautuspäivän sijasta koitan vain pysyä kärryillä siitä, mihin viesteihin minun on ensiksi vastattava.

Koska Vihreän Lohikäärmeen viesteistä saan. Tämä on tietysti sellainen henkinen kuorma alitajunnalle, jota toivon enemmän psykologiksi valmistuttuani palkan kanssa tekemään 🙂

Rohkaisen kaikkia kirjoittamaan tarinansa, jakamaan päivän uutisaiheet täällä yhteisön kesken. Näin tieto tulee kaikille ja yhdessä teemme tämän muutoksen.

Juttelin myös jossa vapaussodan

HYVINVOINTI

Koska myös kuntoilun myötä tarkoitukseni on elää tasapainoisesti, valtava päivittäisten ärsykkeiden määrä vain kasvaa vaikka . Tämä johtaa siihen, että ne pienet hetket kun olen yksin, olen käytännössä pimeässä valot poissa. Kävin myös kuumassa suihkussa pilkkopimeässä, ja meditoin vesiputous. Tämä on hyvä keino, mutta se ei korvaa kunnollista levähdystaukoa illalla.

Minun on aivan pakko pitää joku kanava omalle itselleni yksityishenkilönä, jossa olen tekemisissä vain itselleni tuttujen ja läheisten ihmisten kanssa. Minun on pakko ”raivata” itselleni pienenpieni henkilökohtainen reviiri, johon voin mennä rentoutumaan ja tarvittaessani vain surffailla, halutessa chatata. Minun on pakko voida laittaa joskus päivän päätteeksi – tai päivän kuluessa, tai päivän alkaessa – virrat pois ja katkaista tiedon tulva.

Uskon että ymmärrätte, itse otan vain.

Olen huomannut että perfektionismini estää minua saamasta asioita aikaiseksi ja valmiiksi. Kyse on suorastaan neuroosista, ja omassa kaoottisessa nykytilanteessani turvaudun ”oljenkortena” rutiineihini ja kalenteriin ainoina pysyvinä elementteinä, josta saa tervettä perspektiiviä kaikkeen.

Nyt on vain niin että tämänhetkisellä tavallani, 24/7 -säätämisestä huolimatta asiat vain kasautuvat enkä enää ole yhtään perillä siitä, mikä on minkäkin bändin kanssa kiireellisintä ja tehtävä asap. Kaikesta on tullut iso möykky jonka prosessoiminen ei ole mikään mielekäs idea.

Tämä ei ole minkäälaista kritiikkiä muita kohtaan vaan itseni pitää oppia tämä asia. Varmasti myös monille tämä viestinnän pirstaloituminen ympäriinsä ei olisi samanlainen ongelma kuin itselleni, mutta nyt minun on laitettava prosessoitavat asiat omiin pinoihinsa.

Tähän sekoittuu omaa tarvettani miellyttää, vaikeutta sanoa ei, työnarkomaniaa ja .

Vaikka en todellakaan ole mikään julkisuuden henkilö, omalla kohdallani eri projekteja sekä osa-alueita on niin paljon että näistä pienehköistä puroista muodostuu niin iso virta, että minun on yksinkertaisesti kanavoitava asiat halki-poikki-pinoon -henkisesti omiin lokeroihinsa joita kalenterin mukaan sitten avaan ja käsittelen.

Tämä on siis lyhyesti ja diplomaattisesti sanottuna ystävällishenkistä tiedonkulun ohjaamista asioiden paremmin ja kitkattomammin sujumiselle. 🙂

Koko Vihreä Lohikäärme on oleellista, että nimenomaan pidetään yhteyttä toisiimme ja keskustellaan. Saan niin paljon ihmisten tarinoita, hyödyllisiä vinkkejä, uusia tuttuja, yksityisviesteillä, että on . Olen äärimmäisen kiitollinen nimenomaan teille ketkä minulle yksityisviestejä laitatte, mutta yhteisen asiamme parhaaksi eduksi on näistä puhuminen koko yhteisön kanssa.

Olen pohtinut tätä paljon ja ajastani alkaa mennä niin suuri osa pelkästään yksityiskeskusteluiden käymiseen että en ehdi enää edes pysyä kärryillä omista asioistani tai siitä, mitä minu

Näistä kirjoitan tarkemmin kirjassa,

Tämä on osa MMA-tulikoettani, jonka pohjimmaisia tarkoituksia on oppia sanomaan EI. Tästä on muodostunut itselleni vuoden mittainen ihmisenämuuttumis-operaatio.

 

Ihminen on suunniteltu
Bändijutuissa sama homma, että saan viestejä joltain tuntemattomalta ja minun oletetaan muistavan, ja tuntevan ko. Enkilön.

Olen käynyt burn-outin ja masennuksen enkä halua ikinä enää imia.

On hienoa että on tullut yhteisö, ja tahdon suojella omaa hyvää

Eli tämä oli yksinkertaisesti PAKKO ottaa haltuun.

Jatketaan muutoksen tekemistä ja törmätään yhteisössä, Facebookissa, podcastissa, ja keikkapaikoilla. Mutta ei yksityisviesteissä. 😀

TOIMENPITEET

En voi sille mitään, että minulla on olo että olen jotenkin ”paska jätkä” koska tästä nyt näin valitan. Olen kuitenkin oppinut kuuntelemaan kehoani ja mieltäni, ja tiedän tiettyjen hälytyskellojen soivan. Mutta silti, jostain syystä tämä minua harmittaa suuresti ja koen jotenkin epäonnistuneeni… too high expectations much?

Mutta hienoa se, että . Voin siis hyvin, asioiden kaaos turhauttaa mutta sehän kun tulee korjattua.

Järkeilin itselleni sopivammaksi sen, että henkilökohtaiseen Facebook-profiiliini tuleviin viesteihin kopioin-ja-liitän suoraan ”Tämä on automaattinen viesti” -viestin, jossa ohjaan kirjoittajan pistämään viestiä asiaa varten luodulla kanavalla. Nyt kaikille vastausta saamattomille laitan automaattisen ”Vastaan pian” -viestin.

Olen taistellut tämän dilemman kanssa jo vuosia, mutta Vihreän Lohikäärmeen perustaminen oli se lakipiste joka kippasi asian siihen että minun on tämä näin tehtävä. Olen tästä erittäin kiitollinen sillä opin hurjasti omasta itsestäni.

Auttaakseni vaikeassa tilanteessa olevia, ja yhdistääksemme voimamme, olen luonut Facebook-sivun, podcastin, ikioman kannabis-nettiyhteisön… toivon ja vetoan, että näitä käytettäisiin vielä enemmän siihen potentiaaliin.

Superiso KIITOS kaikille jotka aktiivisesti kirjoittavat minulle, Operaatio INDICAAN tai yhteistöön.

Kävin yksityiskeskustelua yhteisön chatissa ja siellä minulle toivotettiin tsemppiä ja että en tulisi olemaan yksi tämän asian takia ”kaatuneista”.

Kannabis-asia on tärkein ja tämä puolestapuhuja on tullut jäädäkseen.

Yhteydenotto

Me looking at this week's to-do lists.

Posted by Tuomas Karhunen on Monday, January 18, 2016

Pin It on Pinterest

RELIGION: DISCIPLINE

A companion to the Crucible Major series. Thoughts about life, perseverance and discipline.

“For a man to conquer himself is the first and noblest of all victories.” —Plato

You have Successfully Subscribed!