Herrat KUPARINEN KOBE JAN KOBE ja TOMI JUHANI VALASAARI havainnollistivat Loharin Facebook-sivuilla täydellisesti sen, miksi Suomessa asiat on päin persettä.

Nämä sankarit päättivät 100% TÄYSIN AIHEETTA alkaa solvaamaan minua ja jopa uhkailemaan käräjillä. (Todella oudosti väittivät, että valokuvassa jonka itsestäni otin en olekaan minä, vaan joku tuntematon tyyppi. Ja jostain mystisestä syystä halusin sen tuntemattoman tyypin naaman edustamaan itseäni mun omassa ohjelmassani… siis häh??!?)

Samaan hengenvetoon sitten häiritsivät sydän- ja monisairasta äitiäni, sekä pahoittivat ohjelmani vieraan mielen (joka myös on naispuolinen kipupotilas). Päälle vielä oli naureksittu kommenteissa sitä, kun löysin mun rakkaan Nessa-kissan pihalta kuolleena, niska revittynä rikki jonkin villipedon toimesta.

Vielä senkin jälkeen, kun tajusivat mokanneensa totaalisesti ja pahan kerran, julkinen vastaus kuului: ”JA SULTAKO PITÄISI ANTEEKS PYYTÄÄ😂😂”

Ja sitten on koitettu poistaa ko. kommentteja, huonolla menestyksellä. Julkisesti uskalletaan riehua ja borderline-tyyliin aiheetta solvata, mutta kun pitäisi myöntää oma virhe yhtä julkisesti kuin uskalletaan häiriköidä, ja myös pyytää anteeksi kaikilta keitä on häiritty, tuleekin sankareilla pupu pöksyyn.

Tämä on nimenomaan se, mikä Suomessa on pielessä: miehet ovat uhriutuneet ja muuttuneet raukkamaisiksi takinkääntäjiksi ja ivallisiksi pelkureiksi. Ollaan itse niin peloissaan ja hämmennyksissä oman miehuuden etsimisen kanssa, että ei uskalleta laittaa itseään peliin vaan odotetaan, milloin voisi päästä raukkamaisesti ivailemaan jonkin toisen kustannuksella.

Stereotyyppinen SUOMALAINEN MIES vuonna 2016 on pelkuri, joka jättää todellliset teot naisten ja sairaiden tehtäväksi. Vastuu, sisu ja selkäranka ovat kadonneet, mutta viinan voimalla kyllä uskalletaan hakata vaimot ja lapset perinteitä kunnioittaen.

SUOMALAINEN MIES vuonna 2016 ei uskalla laittaa nimeään kansalaisaloitteeseen tai klikata ”tykkää” sairaiden ja lasten puolesta taistelemiseksi, koska joku tuttu saattaisi nähdä ja sitten voisi menettää kasvot. Parempi vaan kyräillä taustalla, ja odottaa milloin pääsisi osoittamaan jotakin sormella ja aloittaa asiattomasti möykkäämään.

Kaikki tällaisen pelleilyn viemä aika on suoraan pois siitä työstä, jolla koitetaan mm. saada sairaille suomalaisille lapsille heidän tarvitsemaansa lääkettä. Pelkästään epilepsiasta kärsiviä alle 16-vuotiaita suomalaisia on 4 000 – 5 000, joiden kuuluisi saada sitä öljyä NYT. Mun autistinen serkkukin kuoli pitkittyneeseen kohtaukseen, ja me aikuiset voitas tällaset estää tapahtumasta jatkossa, jos oikeasti porukalla vaan haluttaisiin tarpeeksi.

Suomessa on myös miljoona kipupotilasta, keitä lääkekannabis voisi auttaa, mutta keiltä kyseinen SUOMESSA LAILLINEN LÄÄKE on korruption takia evätty. (Btw epilepsiaa sairastavat lapset sekä muut kipupotilaat ovat vain osa siitä sairaiden joukosta, joita lääkekannabis auttaisi.)

Tällaisilla eväillä kun taas uusi sukupolvi kasvatetaan, niin ei tarvitse ihmetellä jos maa voi pahoin eikä asiat muutu. Kyllä kaikin puolin tuli nyt pojilta hieno teko kannabiksen hyväksi, mahtaa olla vanhemmat jälkikasvusta ylpeitä!

Jatkossa kaikille öykkäreille tulee Loharin sivustoilla monoa ja VÄLITTÖMÄSTI. #SAATANANTUNARIT

Pin It on Pinterest

RELIGION: DISCIPLINE

A companion to the Crucible Major series. Thoughts about life, perseverance and discipline.

“For a man to conquer himself is the first and noblest of all victories.” —Plato

You have Successfully Subscribed!