Hei!

Tämä on joukkoviesti kaikille niille, joiden viesteihin en ole vielä vastannut, tai joiden viestejä en ole vielä edes lukenut.

Minulla on kymmeniä ja kymmeniä, luultavammin satoja, vastaamattomia sekä lukemattomia viestejä lukuisissa eri pikaviestimissä ja postilaatikoissa.

Viestien aiheet menevät aina bändiasioista vakavasti sairaiden lasten vanhempien avunpyyntöihin sekä poliitikkojen, toimitusjohtajien, valtamedioiden päätoimittajien ja UFC-ottelijoiden yhteydenottoihin. Et ole siis todellakaan ainoa, joka odottaa vastausta, eikä kyse ole takuulla mistään henkilökohtaisesta.

Viime aikoina minun ei ole ollut mahdollista pysyä kärryillä tai priorisoida näitä lainkaan, joten pyydän vilpittömästi anteeksi viivettä ja siitä johtunutta mahdollista haittaa.

Isäni yllättävä kuolema hiljattain, liika kiire töissä ilman resursseja ja uupumuksen rajamailla taiteilu johtivat siihen, että viime viikot olen ollut täysin lukematta viestejä. Burn-outin välttäminen on minulle ykkösprioriteetti, joten kiitän sinua kärsivällisyydestä ja tämän ymmärtämisestä.

Nyt parin viikon sängyssä lusimisen jälkeen alan taas pikkuhiljaa palautumaan ja olemaan siinä kuosissa, että pystyn tekemään joka päivä duunia hieman edellistä enemmän.

Tavoite on tämän viikon aikana prosessoida kaikki vastaamattomat viestit, joten vastaus on tulossa.

Jos minusta ei jonkin inhimillisen virheen tai vastauksen epäonnistuneen perille saapumisen tms. takia tämän viikon jälkeenkään kuulu mitään, niin hihkaise asiasta SÄHKÖPOSTITSE vielä kertaalleen, niin vastaan sinulle takaisin ”normaalin” ajan sisällä.

Sähköpostilomakkeet:

Jos sinun on aivan pakko jostain syystä käyttää Facebookia tai muuta some-kanavaa, niin AINOAT some-kanavat, joiden kautta vastaan, ovat Vihreän Lohikäärmeen FB-sivut sekä oma englanninkielinen FB-artistisivuni. Voit ottaa yhteyttä noiden sivujen toimintoihin kuuluvilla yksityisviesteillä.

Vielä eräs keino on tuomaskarhunen.com, kannabisliitto.com ja lohari.net -sivustojen yhteinen chat, jossa olen työaikana usein linjoilla. Esitä asiasi chatissa minulle yksityisviestillä eikä huutamalla asiattomasti julkisessa chatissa – se vain johtaa sinun poistamiseesi ko. chatista.

HUOM! Siirryn käyttämään kaikkia pikaviestimiä kuten Messengeriä AINOASTAAN henkilökohtaiseen vapaa-aikaan ja sosiaaliseen elämään liittyvissä asioissa. Joten työasioissa kuten kannabis- ja bändijutuissa minut saa rajoitetusti kiinni työpuhelimestani numerosta 040 378 2315 silloin, kun olen tavoitettavissa – kuuntelen myös kaikki vastaajaan jätetyt viestit. Tämä on tarkoituksella pelkkä puhelin, eli ei älypuhelin. Joten puhelut, vastaajaviestit sekä tekstiviestit toimivat, mutta mitkään FaceTimet tai iMessaget eivät. Ensisijaisesti toivoisin, että ottaisit yhteyttä sähköpostitse.

Lämmin kiitos siitä, että ymmärrät etten enää hoida työasioita Messengerillä tai WhatsAppilla, jonka juuri itse asiassa poistin kokonaan.

–Tuomas

Pin It on Pinterest

RELIGION: DISCIPLINE

A companion to the Crucible Major series. Thoughts about life, perseverance and discipline.

“For a man to conquer himself is the first and noblest of all victories.” —Plato

You have Successfully Subscribed!