“Kun tarvitset jotain mihin uskoa, aloita itsestäsi.”

-Frank Medrano

 

Kannabis-vastarintaliike ja SS-pääkallolinnan piiritys

Savon Sanomat on siis vetäytynyt pääkallolinnaansa Kuopion Eterniassa ja sulkenut kaikki luukut joista palautteemme nuolet voisivat lentää kohteisiinsa. Saamani kannustus on saanut minut huomaamaan kuinka muutos on jopa Suomessa ja Savon sydämessä mahdollinen. Tarvitaan vain soihdunkantajia jotka vievät tiedon tulta eteenpäin pimeydessä; sanansaattajia jotka uskaltavat sytyttää lyhtyjä jotta ihmiset näkisivät lukea.

Ja jos ihmiset näkisivät lukea, huomaisivat he kuinka heitä on kusetettu.

Edesmenneen SS-blogini kävijämäärä mukaanlukien kirjoitustani on viikon aikana luettu reilusti yli 40 000 kertaa. Tämä ei ollut harkittu tempaus tai joltain markkinointikoneistolta ostetun mainoskampanjan tulos. Tämä on todiste sosiaalisen median viraalista mahdista eli siitä kuinka ihmisillä ei ole koskaan ennen historiassa ollut tällaista mahdollisuutta tulla kuulluiksi. Internet on nykyajan globaali Forum Romanum.

Saamani palaute on avannut silmäni Suomessa vallitseville asenteille sekä järkyttävälle tietämättömyydelle: varsinkin nuorisotyön ja hoito-alan ammattilaisten suunnalta on tullut ainoastaan henkilökohtaisia loukkauksia sekä “ei mua huumehörhöjen selitykset kiinnosta” -henkisiä olankohautuksia. Siis psykiatrian erikoislääkäreiltä!

Ja vaikka nämä argumentoinnin suurmestarit pian omista kommenttiketjuistani hävisivätkin (jatkaen öykkäröintiään muualla), kannabisvihaajien asema vastuutehtävissä pistää ajattelemaan: mikä on kivunhoidon, psykiatrian ja nuorisotyön taso Suomessa?

Ainakin Savossa nämä kaikki kolme ovat päin helvettiä. Asialliselle, korrektille tiedolle tuntuu olevan huutava tarve.

 

Sotasuunnitelma

Tässä karkeat ensi-ajatukseni siitä mitä tulee tehdä jatkossa.

1. Luotava muutokselle hedelmällinen maaperä asenteita korjaamalla

– Harhaanjohtavaa journalismia sekä valtamedioiden viljelemää väärää tietoa vastaan on hyökättävä systemaattisesti, asiallisin ja sivistynein keinoin. Kun kantelu Savon Sanomien virheiden korjaamiseksi menee läpi, kaava voittoon on tehty ja sama tulos voidaan toistaa uudelleen ja uudelleen.

– On tehtävä kantelu Julkisen sanan neuvostolle Savon Sanomien julkaisemista Asta Tenhusen artikkeleista, jotka pöyristyttävän selvästi rikkovat JSN:n Journalistin ohjeita vaikka ko. lehti on niitä sitoutunut noudattamaan. Avoimessa kirjeessä mainitsemani artikkelit tulee korjata Savon Sanomien painetussa lehdessä sekä verkkojulkaisussa, mielellään anteeksipyynnön kera. Anteeksi tulisi pyytää lukijoilta, joita kohtaan väärää tietoa on levitetty.

  • Kanteesta tulee tehdä mahdollisimman kattava sekä niin paljon lähdetietoutta sisältävä, että kantelu menee kerralla läpi. Tämä olisi valtava voitto ja aluevaltaus joka johtaa sotaonnen kääntymiseen myös muilla rintamilla kautta maan.

Vihreä lohikäärme -osiosta on tehtävä suomenkielinen lähdesivusto josta kannabiksen puolesta kamppailevat voisivat hakea ns. “kättä pidempää”. Kannabisvihaajien älyllisesti haasteellisista mielipiteistä johtuvan turhautumisen sekä verenpaineen nousun välttämiseksi voisin tehdä vaikka teoksen Opas kannabisvihaajan kohtaavalle, jossa tarjoaisin suorat “copy-pastetettavat” faktojen tukemat lyttäykset tunnepohjalta tehtyihin väittämiin sekä urbaaneihin myytteihin.

– Arvioita ja laskelmia kannabiksen laillistamisen mukanaan tuomista valtavista verotuloista valtiolle (sekä rikollisuuden vähenemisestä jne.) on tehtävä yhteistyössä asiantuntevien tahojen kanssa.

– Tämän toteutumiseksi Suomen some-sissien ja kannabis-kenraaleiden tulisi yhdistäytyä.

2. Kannabiksen lääkekäyttö saatava Suomessa yleisemmäksi

– Asenteiden muuttuessa seuraava askel dominoefektillä on muutos lääkekannabiksen käytön yleistämiseksi. Koska tämä on jo Suomessa laillista, onnistuu se pelkkiä asenteita korjaamalla. Lääkekannabiksen käytön yleistyessä ja laillistumisen lisääntyessä maailmalla voisimme vihdoin alkaa puhumaan kannabiksen dekriminalisoinnista ja sen jälkeen totaalisesta laillistamisesta.

–  Adressi “Lääkekannabis kipupotilaiden käyttöön” on jo tehty. Uudistaminen on tehtävä siten, että lääkekannabista ehdotettaisiin vaihtoehtona nykyistä useammin ja että tietoa lääkekannabiksesta laitettaisiin terveydenhuollon yksiköissä helpommin saataville. Jo puoli miljoonaa suomalaista on kokeillut lääkekannabista mutta tietoa ei silti näy valtamedioissa eikä julkisen terveydenhuollon toimesta. Adressin voit allekirjoittaa TÄÄLLÄ.

– Ihmiset voivat myös lähettää minulle tarinoitaan ja kokemuksia siitä, miksi lääkekannabis olisi heille hyödyllinen sekä mahdollisesti nykyistä lääkitystä parempi, tai ainakin kokeilemisen arvoinen hoitokeino. Voin julkaista näitä esimerkkitarinoita joko anonyymisti tai nimen kera. Värväyslomake sijaitsee TÄÄLLÄ.

–  Kerään sivustolleni lisää tieteellisiä artikkeleita, tositarinoita kannabiksen avulla lääkehelvetistä irtipäässeistä sekä lisätietoa esim. YK:n tulevasta suurkokouksesta maailmanlaajuisen huumepolitiikan uudistamiseksi.

3. Seuraa ylläolevasta (toistaiseksi strateginen salaisuus)

4. Seuraa ylläolevasta (toistaiseksi strateginen salaisuus)

 

Nykytilanne median kanssa

Tähän asti kannabiksesta puhuminen suomalaisissa medioissa sekä keskusteluohjelmissa on ollut TÄYDELLINEN FIASKO, joka on pelannut ainoastaan kannabisvihaajien pussiin.

Tästä lisää hiukan myöhemmin.

 

Kaik kannabisjoukot yhes koos

Teidän ansiostanne yksittäisen ihmisen ääni sai Suomen kuudenneksi suurimman sanomalehden paskomaan housuunsa. Huomattuaan kuinka totaalisen väärässä he olivatkaan, SS ryhtyi panikoimaan ja onnistui heittämään vielä lisää paskaa tuulettimeen. PR:n kannalta tämä paikalta pakeneminen oli ainoa vähänkään looginen ratkaisu.

Yhden asian voin luvata, nimittäin sen että tulen esittämään uutta tietoa näille kuollutta mantraansa hokeville kannabisvihaajille. Sun Tzun Sodankäynnin taidon oppien mukaan, nähtyäni aukon koko kannabis-kieltolain suojavarustuksessa päätin iskeä ja se tuotti tulosta. Jatkan kirjoittamista ja teillä on valta päättää, mihin tämä johtaa. Suomen some-sissit ja hiljainen enemmistö: tykätkää ja jakakaa. Se riittää.

Olen uurastanut asian kanssa tauotta ja unettomien öiden täyteiseen viikkooni on mahtunut onnistumisen iloa, ärtymystä, turhautumista, väsymistä ja myös liikuttumista lukiessani ihmisten sairaskertomuksia. Huomenna taas lisää Savon Sanomien mokailua sekä kirjeitä rintamalta. Nyt otan ansaitusti loppupäivän vapaata ja nukun kellon ympäri.

Vihreä lohikäärme on avannut kitansa mutta se ei syökse tulta eikä näytä hampaitansa. Ei vielä. Vihreä lohikäärme kuiskaa, koska se tietää että te kuulette.

Vihreä lohikäärme kuiskaa ainoastaan yhden sanan:

‘Järjestäytykää.’

 

 


HUOM! SALAINEN PIKASÄHKE SAAPUI JUURI PÄÄMAJASTA!

— sähke alkaa —

Huomisaamuna julkaistavaan, 24 tuntia kestävään Twitter-pikakyselyyn (tyyliin yksi “kyllä” / “ei” kysymys ilman mitään ylimääräistä klikkailua) osallistumalla ja kyselyä jakamalla tuet vastarintaliikkeemme nousua. Kysymys koskee Savon Sanomien ilmeisen selvää kannabis- sekä lääkekannabisvastaista linjaa.

(Jos haluat värväytyä ja auttaa vastaavien ideoiden luomisessa tms. sissitoiminnassa, lähetä vastarintaliikkeelle sähköpostia tällä lomakkeella ja otamme sinuun salaperäisesti yhteyttä muutaman päivän kuluessa…) 😉

— sähke loppuu —


Värväydy Vihreän lohikäärmeen some-sissiksi

Sähkötä lennätinviesti päämajaan

Lue lisää Savon Sanomien kannabis-kohusta

RELIGION: DISCIPLINE

A companion to the Crucible Major series. Thoughts about life, perseverance and discipline.

“For a man to conquer himself is the first and noblest of all victories.” —Plato

You have Successfully Subscribed!

Pin It on Pinterest